Αρχική σελίδα

     

επικοινωνήστε μαζί μας

www.rokkos.grwww.rokkos.gr

έπιπλα κουζίνας - ντουλάπες υπνοδωματίων - εσωτερικές πόρτες - είδη κιγκαλερίας - αξεσουάρ τζακιού - υδραυλικά είδη - οικιακές ηλεκτρικές συσκευές - αξεσουάρ κουζίνας & μπάνιου - είδη σκίασης

         

Το κατάστημά μας

Προϊόντα E-Shop NOW Προσφορές Επικοινωνία
         
 

Λίγα λόγια για εμάς...

     

Από τον Απρίλιο του 1998 το κατάστημα “Ρόκκος” εξοπλίζει το χώρο σας σε οτι αφορά το διακοσμητικό είδος. Σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον 200m2, θα ανακαλύψετε τα σύγχρονα υλικά διακόσμησης που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε έπιπλα κουζίνας με πολλές επιλογές υλικών, ντουλάπες υπνοδωματίων και πόρτες εσωτερικές. Επιπλέον θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε είδη κιγκαλερίας όπως: πόμολα για πόρτες, πομολάκια & λαβίτσες ερμαρίων, κουρτινόβεργες (από ξύλο, ορείχαλκο, σίδερο σφυρήλατο, inox), αξεσουάρ τζακιού (κατασκευασμένα από μέταλλο ή πυρίμαχο κρύσταλλο), αξεσουάρ για το μπάνιο,  νεροχύτες και μπαταρίες για την κουζίνα, διάφορα αξεσουάρ για το σπίτι κ.α. 

Τον Μάρτιο του 2015 εγκαινιάσαμε την νέα μας ιστοσελίδα-eshop "myhome247.gr" με το οποίο εξυπηρετούμε τους πελάτες μας χωρίς την παρουσία τους στο φυσικό μας κατάστημα.   

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού που θα αναδείξει τον ιδιωτικό σας χώρο και πάντα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ευχαριστούμε για την επιλογή σας και την στήριξή σας εδώ και 24 χρόνια.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ρόκκος Παναγιώτης

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ "ΡΟΚΚΟΣ"

E-SHOP MYHOME247.GR

     
         
         

δείτε το κατάστημά μας....

       
         
άποψη του καταστήματος άποψη του καταστήματος νεροχύτες από γρανίτη & inox μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ μπάνιου άποψη του καταστήματος
         
μπαταρίες κουζίνας κουρτινόβεργες ντουλάπες υπνοδωματίων έπιπλα κουζίνας έπιπλα κουζίνας
         
έπιπλα κουζίνας έπιπλα κουζίνας      
         
         
copyright © 2008-2022, Rokkos P. All rights reserved.